blaelke645x167.jpgLad os vise dig mulighederne i vores produktprogram.

Vi glæder os til at møde dig!

Profil af en ambitiøs totalleverandør

 

ACTE-MEDICAL er en ambitiøs og dedikeret handels- og servicevirksomhed, der tilbyder effektiv, sikker og rengøringsvenlig IT-hardware til brug i patientnære miljøer på hospitaler, klinikker og plejehjem.

ACTE-MEDICAL er således i stand til at effektivicere de tidskrævende arbejdsgange i sundhedssektoren ved at implementere multifunktionel og trådløs medicinsk godkendt IT-hardware.

Produktprogrammet er sammensat fra nogle af verdens bedste hardwareproducenter. Sortimentet omfatter en række ”alt-i-en” IT-hardware produkter, hvor PC, tastatur og monitor er integreret i én og samme enhed, hvor også touchskærms-teknologi typisk indgår.

Totalleverancer – fra behovsanalyse til installation

Som totalleverandør er det ACTE-MEDICALs målsætning at inddrage alle led i værdikæden i betjeningen af vore kunder, herunder rådgivning, salg, levering, montering og service.

Gennem dialog med nogle af branchens bedste produktspecialister sammensættes perfekt dimensionerede helhedsløsninger, der optimerer afdelingens patientsikkerhed, hygiejneniveau og driftsøkonomi.

 

Ring til ACTE-MEDICAL 46 900 400.

Brug af ekspertisen – uanset hvor du er.