Advantech_-_ACTE-MEDICAL_Peter_og_Michael-logo.jpg

ACTE-MEDICAL har sikret sig en af verdens førende leverandører i bestræbelserne på at blive Danmarks førende på det digitale healthcare marked. Alle produkter leveres med en level 3 certificering

Af journalist, cand. scient. Birger Pedersen

ACTE-MEDICAL står særdeles godt rustet i bestræbelserne på at blive en af de helt store aktører på den lukrative medical-bane, hvor Brøndby-virksomheden nu markedsfører sig med effektiv, sikker og rengøringsvenlig IT-hardware til både hospitaler, klinikker og plejehjem.

Firmaet på Vallensbækvej 41 har nemlig sikret sig en af verdens førende leverandører, når det gælder godkendt medicinsk udstyr, som en af dets vigtigste samarbejdspartnere.

Det drejer sig om firmaet ADVANTECH, som har globalt hovedkvarter i Tapei, europæisk hovedkvarter i München og regionalt servicecenter i Eindhoven i Holland samt ca. 5.000 ansatte worldwide.

”Vi er særdeles glade for og stolte over at kunne præsentere og synliggøre ADVANTECH som vores nye medspiller. Der er tale om en meget dedikeret partner, og vi ser meget frem til et godt samarbejde,” sagde ACTE-MEDICALs adm. direktør, Peter Bjørnskov, da partnerne afslørede nyheden på novembers sidste dag.

På forkant med certificeringen

”Det, der adskiller ADVANTECH fra alle andre leverandører, er, at deres produkter er meget gennemcertificerede. De garanterer certificeringen og er allerede i dag oppe på level 3, som bliver lovmæssig europæisk standard i juni 2012.

Så de er i den grad på forkant med udviklingen med deres EN 60601-1-3 certificering, og det er meget vigtigt,” fastslår Peter Bjørnskov.

Fuld support i Europa

ADVANTECHs medical salgsdirektør i Europa, hollænderen Michael Bhagwandien, udtrykte ligeledes stor tilfredshed med det nye partnerskab.

”Vi er meget glade for nu at have fået ACTE-MEDICAL som hovedpartner i Danmark. Vi har godt nok hovedvarter i Taiwan, men er meget europæisk orienterede og har i en lang årrække sikret fuld support i Europa.

Vi hører vel ikke til blandt de billigste leverandører, men garanterer til gengæld både pålidelige og driftsikre komponenter,” sagde Michael Bhagwandien, som ser meget frem til at kunne levere både innovative og tidsbesparende produkter til hele den danske hospitalssektor:

”Netop digital healthcare er et af vores kerneområder, så vi glæder os meget til, at både de danske læger, sygeplejersker og patienter fremover bl.a. vil kunne benytte sig af de nyeste infotainment-computere, hvor man også har integreret oplysninger til læger og sygeplejersker, så der både spares tid og penge.”

ADVANTECH blev stiftet i 1983 og har som nævnt ca. 5.000 medarbejdere fordelt på 18 lande og 39 byer. Firmaet havde i 2010 indtægter på 696 millioner dollars og forventer en stigning på 19 % i indeværende år.