POC-W242_03.png       poc-w242_bag.png 

 

        logo.png

 

POC-W242 er medicinsk godkendt Point-of-Care panel PC i 24" størrelse med de nyeste computing kapaciteter og brede betragtningsvinkel samlet i en slank profil. Systemet er uden blæser for stille drift og energieffektivitet. Den leverer en høj ydelse med en Intel ® Core ™ i7 4.  generation processor. og med IPS (in-place switching) display kan kunderne opleve fantastiske billeder fra enhver vinkel. Selv om der er tale om en 24" skærm, vejer hele enheden mindre end 8 kg og har en smal dybde på blot 7 cm. POC-W242 er i et IP54 tæt kabinet, som er i kontrol mod bakterier. Point-of-care terminalen har masser af tilslutningsmuligheder, der understøtter fire USB 3.0, og en VGA-og HDMI port. Den er også udstyret med to mini PCIe og én PCIe x4 slots til udvidelseskort. Denne enhed er særdeles anvendelig overalt i hospitalet, herunder også til områder som radiologi og endoskopiapplikationer. Vi kan bl.a. udstyre enheden med et SDI input kort eller kort med 2xfirewire 1394a. 

1 x RS-232/422/485 (isoleret) og 2 x RS232 serielle porte; 1 x RS232 seriel port (Reserveret)
2 x USB 3.0 porte (bagpå)
2 x USB 2.0 porte (front)
2 x isoleret USB porte (Reserveret)
2 x 1 W speakers; 1 x MIC-in og Speaker-out
2 x Gigabit Ethernet (isoleret) interfaces (RJ-45)
1 x HDMI og 1 x VGA

Produktet kan rengøres med de mest anvendte rengøringsmidler på hospitalet, heriblandt virkon 1,0 og 1000 ppm kloropløsning, hospitalssprit (70% alkohol)

ACTE-MEDICALs produktprogram består nu af Point-of-Care terminaler, endoskopimonitorer, diagnosticeringsmonitorer, touchmonitorer, PC bokse, tablet PC, sengesideterminaler, tastaturer og mus, stuegangsvogne med og uden batteri, monteringsløsninger.

Besøg gerne vores virtuelle hospital på www.acte-medical.dk og få en oplevelse af mulighederne i hvert af de viste rum.

For yderligere oplysninger og en uforpligtende demonstration af dette nye spændende produkt, kontakt ACTE-MEDICAL på tlf. 46 900 400 eller via email på acte-medical@acte.dk