POC-19.png

Fra Advantech, en af verdens førende producenter af medicinsk godkendt IT-hardware introduceres nu endnu en serie blæserfri Point-of-Care terminaler.

POC-C-udgaven er designet til brug på hospitalets operationsstuer, intensivafsnit, patientovervågning, og på stuegangsvogne, og kommer i størrelserne 15 ", 17" og 19". Dette kvalitetsudstyr kan placeres som omkostningseffektive, ”entry-level” systemer, der leverer konkurrencedygtig funktionalitet til lave investeringsomkostninger. De er alle medicinsk certificerede, og giver ideel løsning til kunder, der ønsker høj kvalitet i medicinske edb-systemer til en attraktiv pris.


Blæserfri, medicinsk godkendt platforme Advantech´s POC-serie C terminaler er medicinsk godkendt udstyr. De er IEC60601-1 kompatible, samt CE, CCC og FCC Klasse B-certificeret.

Det blæserfri design sikrer støjsvag drift med lav hørbar støj, hvilket gør dem velegnede til placering ved sengen eller til brug i applikationer, der involverer lydmålinger eller lydundersøgelser. Terminalerne opfylder IP65 eller IP54 (POC-C197) standarder for at sikre, at de er støv-og vandtætte. De er nemme at rengøre og vedligeholde med hospitalets desinfektionsmidler for at forhindre forurening med bakterier.


Energibesparende design POC-C-udgaven af disse medicinsk godkendte IT-hardware fungerer effektivt, er designet til at spare omkostninger samtidig med at de er meget funktionelle.

Enhederne er udført i et energibesparende design, der muliggør et lavt strømforbrug på kun 28-48 watt under normal drift. Man kan vælge mellem flere indgangsspændinger mellem 12V-24V. POC-C terminaler er ideelle til patientovervågning og til applikationer med brug af stuegangsvogne.


Stabilitet og mobilitet Montering på stuegangsvogne giver øget mobilitet til POC-C terminalerne og den interne WLAN-antenne sikrer adgang til hospitalets trådløse netværk hvor som helst på hospitalet eller klinikken. De er bygget til de hårde stød, med evnen til at modstå 20G stød og 1G vibrationer, og er pålidelige i kritiske applikationer.

Advantechs POC-C medicinsk godkendte terminaler giver hospitaler og klinikker mulighed for at gøre brug af avanceret teknologi til overkommelige priser. De er tilgængelige nu.

For mere information kontakt ACTE-MEDICAL på tlf. 46 900 400 eller via email på acte-medical@acte.dk