ENDOSKOPI.jpgSony PVM-2551MD er den første OLED-monitor, der er udviklet til brug i sundheds- og sygehussektoren, hvor den lever op til de høje krav til billedernes opløsning og detaljerigdom.

Sony Medicals PVM-2551MD er markedets første OLED-skærm, der er udviklet til medicinsk brug.  Monitoren er på 24,5" med høj kontrast og fremragende farvegengivelse, så de mindste detaljer gengives så ægte, at en præcis diagnose kan stilles.

Sony Medical giver med PVM-2551MD de kliniske brugere mulighed for at udnytte OLED teknologiens mange fordele.

"PVM-2551MD er den nuværende kulmination af professionel displayteknologi til medicinsk brug og overgår enhver anden monitor på markedet. Det er især tilfældet, når monitoren anvendes ved differentiering af væv, der kræver maksimal opløsning og præcision i billedgengivelsen," fortæller Ludger Philippsen, der er general manager for Sony Medical.

"Denne model er karakteriseret ved en kombination af høj billedkvalitet, præcis farvenøjagtighed og høj pålidelighed."

Sony Medical har udviklet den nye monitor til for eksempel fleksibel og rigid endoskopi samt kirurgisk mikroskopi. Den høje opløsning, den bedre kontrast (sammenlignet med LCD monitorer) og den nøjagtige farvegengivelse er udviklet for at hjælpe medicinsk personale til at nå frem til hurtigere og mere præcise diagnoser. Sammen med moderne HD-endoskopikameraer kan brugerne genkende selv de mindste detaljer, som ved screening for tidlige tegn på kræft, afsløring af flade læsioner og differentiering af tumorer.

Den nye Sony Medical OLED-skærm er forsynet med den revolutionerende TRIMASTER EL teknologi (elektroluminiscens). Teknologien maksimerer de professionelle fladskærmes ydelse samtidig med, at den forbedrer farvegengivelsens ensartethed og kvalitet. PVM-2551MD har derfor en enestående billedkvalitet, en bred farveskala og et særdeles godt sortniveau.

Herudover har PVM-2551MD et valgfri 3G HD-SDI input, brugerdefineret lagring, chroma fasekontrol og fleksible display modes. Monitoren er hvid og passer således ind i et medicinsk miljø.

PVM-2551MD kan leveres med fem forskellige gamma-kurver: DICOM, 1,8, 2,0, 2,2, og 2,6 (hvor 2,2 er gamma-indstillingen for en konventionel billedrørsskærm). Brugeren er dermed i stand til – alt efter billedkilde - at vælge den bedst egnede kurvekarakteristisk til formålet.

Sony PVM-2551MD kommer på markedet i løbet af foråret 2012.

For yderligere oplysninger kontakt ACTE-MEDICAL:

Ingrid Saunders, Medical Area Manager, mobil: +45 28 114 669, email: i.saunders@acte.dk

Eik Mejdahl, Technical Product Manager, mobil +45 23 689 400, email: e.mejdahl@acte.dk