ACTE-MEDICAL – som startede salget af medicinsk godkendt IT-hardware d. 1. november – styrker nu salgsdivisionen yderligere med ansættelsen af Medical Area Manager Ingrid Saunders.

Ingrid Saunders, som er en velkendt profil inden for salg af medicinsk godkendt IT-hardware, kommer fra en stilling som Product Manager hos Eltech Automation, hvor hun har været i mere end 25 år. De sidste 9 år har Ingrid Saunders haft særlig fokus på salg og rådgivning til sundhedssektoren.

Siden 2002 har hun arbejdet intenst med implementering af avanceret touch screen teknologi til hospitalernes mange afdelinger med patientnære miljøer, hvor produkterne bruges.Ingrid Saunders har været med helt fra starten, da medicinsk godkendt IT-hardware holdt sit indtog i sundhedssektoren, og er således én af de mest kompetente profiler i branchen.

”Gennem sit lange virke har Ingrid opbygget et indgående kendskab til hospitalspersonalets arbejdsrutiner, sikkerhedskrav og arbejdsmiljø og dermed deres behov for sikker og rengøringsvenlig IT-hardware” – udtaler adm. direktør Peter Bjørnskov og fortsætter: ”Parret med hendes unikke viden m de mange avancerede produkters egenskaber og muligheder er hun i stand til præcist at rådgive kunderne, så de får det maksimale udbytte af deres investering, hvilket er ACTE-MEDICALs fornemmeste opgave”.

”Jeg glæder mig meget til at betjene kunderne med ACTE-MEDICAL i ryggen – siger Ingrid Saunders og tilføjer: ”Organisationen er ambitiøs, super dedikeret og har på rekordtid etableret aftaler med verdens største og mest betydende producenter.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til:

Adm. Direktør Peter Bjørnskov

E-mail: acte-medical@acte.dk

Tlf.: 46 900 400

ACTE-MEDICAL

Vallensbækvej 41

2605 Brøndby

www.acte-medical.dk