ACTE-Medical__Logo_RGB.JPG

ACTE-MEDICAL er navnet på en helt ny medikoteknisk virksomhed, som skal markedsføre effektiv, sikker og rengøringsvenlig IT-hardware til hospitaler, klinikker og plejehjem. ACTE-MEDICAL – som er en salgsdivision under ACTE A/S – starter salget af medicinsk godkendt IT-hardware d. 1. november.

ACTE-MEDICAL har skrevet kontrakt med nogle af verdens største og mest betydende producenter og er nu klar til at markedsføre et omfattende produktprogram af kvalitetsprodukter.

ACTE-MEDICAL har lagt en ambitiøs strategi om at blive markedets førende totalleverandør inden for kort tid. Et led i strategien er, at man på sigt agter at tilbyde alle led i værdikæden herunder rådgivning, salg, levering, montering og service.

Til at løfte opgaven har virksomheden bl.a. tilknyttet, nogle af branchens mest kompetente produkt-specialister, som har indgående kendskab til de enkelte afdelingers behov og arbejdsmiljø. Kvalificeret rådgivning og helhedsløsninger bliver således hjørnestenen i ACTE-MEDICAL’s aktiviteter. Tanken er, at man gennem dialog og behovsanalyser vil sammensætte perfekt dimensionerede helhedsløsninger, der optimerer hospitalernes patientsikkerhed, hygiejneniveau og driftsøkonomi.

Alle produkter er medicinsk godkendte. Det vil sige, at de er specielt designet til patientnære miljøer, hvor der stilles strenge myndighedskrav til patientsikkerhed og hygiejne, hvilket hindrer brug af almindeligt IT-udstyr som stationære- og bærbare PC’ere, PDA’ ere, iPad og lignende.

Sortimentet omfatter en række "alt-i-en" IT-hardware produkter, hvor PC, tastatur og monitor er integreret i én og samme enhed, hvor touchskærms-teknologi også indgår. Produkterne fungerer som avancerede multifunktionelle kommunikationscentraler, hvor vital information kan registreres, lagres, hentes og distribueres lige der, hvor behandlingen af patienten foregår. Herved kan den daglige drift effektiviseres betydeligt.

Produktprogrammet anvendes med stor succes i alle patientnære miljøer, herunder akutmodtagelsen, røntgen/MRI, anæstesien, operationsstuer, intensivafdelingen og sengestuer. Produkter beregnet til telemedicin rettet mod plejehjem og private hjem er også en del af sortimentet.

Hvis du ønsker at høre mere og modtage nyheder og update så send en e-mail til

acte-medical@acte.dk og skriv news i emnefeltet.