ACTE-MEDICAL_og_Advantech_972..JPG 

 

AF CAND. SCIENT. JOURNALIST BIRGER PEDERSEN

”Vi arbejder meget seriøst på at blive opfattet som en ”value-added” partner frem for blot en tilfældig leverandør af medicinsk godkendt it-hardware,” siger virksomhedens salgsdirektør Lars Dich. På DMTS´s kommende landsmøde præsenterer firmaet SONYs helt nye, enestående OLED-skærm

Kun 8 måneder har de på bagen, men trods det er ACTE-MEDICAL alligevel ved at blive en af de helt store aktører på det danske medico-marked, når det gælder innovative produkter og projekter. Det skyldes ikke blot, at den Brøndby-baserede virksomhed på Vallensbækvej 41 har allieret sig med de bedste leverandører i verden, men også, at virksomheden har en helt klar strategi om, at de skal være i stand til at levere produkter, der er om ikke forud for deres tid, så i det mindste helt up-to-date.

”Men udover det arbejder vi meget seriøst på at blive opfattet som en visionær ”value-added” partner frem for blot en tilfældig leverandør af medicinsk godkendt it-hardware. Vi er i den grad observante på, at vi skal være båderådgivere og sparringspartnere omkring alt nyt udstyr. Vi er dem, der kan dække behovene, vi kan skabe nye behov, og vi skal vise, at vi kender fremtidens behov,” fastslår salgsdirektør i ACTE-MEDICAL, Lars Dich.

”Vores opgave er primært at være innovative,” fastslår Ingrid Saunders, Medical Area Manager.

GODE RELATIONER

ACTE-MEDICAL er en salgsdivision under virksomheden ACTE A/S som igen er ejet af den svenske koncern Lagercrantz AB.

”Det, at ACTE A/S har valgt at gøre ACTE-MEDICAL til en selvstændig enhed, som udelukkende tager sig af medicinsk godkendt udstyr, er en strategisk beslutning, som med al tydelighed viser, at vi er parate til at investere yderligere, og at vi er kommet for at blive,” siger Lars Dich, der glæder sig over, at man i løbet af kun 8 måneder har fået etableret en række gode, strategiske samarbejder.

”Vi har primært brugt tiden på at skabe gode relationer i markedet, og den del har været helt fantastisk. Lad mig blot nævne, at det er lykkedes os at få en af verdens bedste leverandører, Advantech, som samarbejdspartner, ligesom vi har indledt samarbejde med Dome, Eizo, Sony og ELO for blot at nævne nogle af de vigtigste.

Vi arbejder konstant på at kunne præsentere det bedste produktprogram. Det gør vi bl.a. gennem løbende dialog og ved at deltage i diverse messer. På den måde sikrer vi os, at vores leverandører følger med tidens udvikling og ikke hviler på laurbærrene. Vi er med andre ord ikke tilfredse med at flytte samme boks to gange. 

Men primært vil vi ses som en partner med superentusiastiske medarbejdere, som virkelig brænder for sagen,” understreger Lars Dich.

SUPERSKÆRM FRA SONY

ACTE-MEDICALs fem mand store medarbejderteam ser nu frem til deltagelse i DMTS´ (Dansk Medico Teknisk Selskab) 30. årlige landsmøde i Brædstrup den 19.-20. september, hvor mere end 100 beslutningstagere i medicobranchen deltager.

”Her glæder vi os bl.a. til at kunne præsentere SONYs helt nye OLEDskærm, der er udviklet til brug i sundheds- og sygehussektoren, hvor den lever op til de høje krav til billedernes opløsning og detaljerigdom,” fortæller Ingrid Saunders.

Der er tale om markedets første OLED-skærm, der er udviklet til medicinsk brug. Monitoren er på 24,5” med høj kontrast og fremragende farvegengivelse, så de mindste detaljer hurtigt kan identificeres under en operation. Skærmen er kulminationen på professionel displayteknologi til medicinsk brug og overgår enhver anden monitor på markedet. Det er især tilfældet, når monitoren anvendes ved differentiering af væv, der kræver maksimal opløsning og præcision i billedgengivelsen.

SONY Medical har udviklet den nye monitor til for eksempel fleksibel og rigid endoskopi samt kirurgisk mikroskopi. Den høje opløsning, den bedre kontrast (sammenlignet med LCD monitorer) og den nøjagtige farvegengivelse er udviklet for at hjælpe medicinsk personale til et hurtigere operationsforløb. Sammen med moderne HD-endoskopikameraer kan brugerne genkende selv de mindste detaljer, som ved screening for tidlige tegn på kræft, afsløring af flade læsioner og differentiering af tumorer.

ACTE-MEDICAL deltager desuden i den store E-Sundhedsobservatoriets årskonference, som løber af stabelen i Nyborg den 9.-10. oktober.

Besøg gerne vores virtuelle hospital på www.acte-medical.dk og få en oplevelse af mulighederne i hvert af de viste rum.

For mere information kontakt ACTE-MEDICAL på tlf. 46 900 400 eller via email på acte-medical@acte.